За нас

 
За нас

Арт Колеж

Частен професионален колеж по екранни изкуства - Арт Колеж е образователно заведение, предлагащо двугодишно образование в сферата на киното, телевизията, анимацията и фотографията. От професионалните колежи в България Арт Колеж е първият и единственият, концентриращ усилията си само в областта на екранните изкуства.

Постижения

От 1998 година до сега над 600 колежани са завършили успешно Арт Колеж и работят професионално в електронни и печатни медии, кино, фотографски и анимационни студиа, както и самостоятелно в частния бизнес.

От 2008 година, възпитаниците ни продължават обучението си в Нов Български Университет директно от трета година за получаване на бакалавърска степен и диплома за висше образование.
С дипломния си филм и сертификата, издаден от нас, дипломантите ни могат да продължат образованието си директно от трета година в подобни висши училища по изкуствата във Франция и Великобритания.

Някои от най-успешните ни възпитаници са телевизионните водещи Петя Стефанова, Таня Димитрова и актрисата Ирена Милянкова, както и редица режисьори, оператори, монтажисти, аниматори и фотографи. Повече информация за тях можете да получите в раздел "Звезди на Колежа".

Преподавателите на Арт Колеж са действащи творци, като голяма част от тях преподават и във висшите училища по екранни изкуства - НАТФИЗ, НБУ, ЮЗУ. Техните биографии можете да видите в раздел "Биографии".

За да се свържете с нас, разгледайте раздел "Контакти".


 
 
Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства Арт Колеж - частен професионален колеж по екранни изкуства

Арт Колеж съобщава със съжаление, че след 25 учебни години, поради недостатъчен брой кандидати, се налага да обявим нулева учебна година. Довиждане и догодина!

Потърсете ни и...

 

Във Facebook
www.facebook.com/artcollegesofia

В YouTube
www.youtube.com/artcollegebg

И не забравяйте да ни харесате!

 
Работно време и консултации

 

Период Септември - Юни

Вторник до Четвъртък от 9.00 до 13.00 часа.
Събота и Неделя от 9.00 до 15.00 часа.
Почивни дни: Понеделник и Петък

През месеците Юли и Август Арт Колеж е във ваканция. Може да се обаждате на телефони 0889801000 и 0879660886.

В работно време можете да заповядате на "отворени врати" и индивидуална консултация с Директора на Арт Колеж - Слав Едрев, след предварително обаждане  по телефона. Кандидатите ще могат да се запознаят с условията за обучение и спецификата на професиите. 

Основател Директор - Слав Едрев
Основател Директор - Слав Едрев

Ще ни намерите в

YouTube Facebook

WebDesignBG

Арт Колеж
Частен професионален колеж по екранни изкуства.

Всички права запазени       

Арт Колеж